Bog & idéVirginia Wolf

Bøger skrevet af Virginia Wolf

Læs mere om Virginia Wolf
1 produkter
1 produkter
Mellem akterne
Mellem akterneVirginia Woolf
69,95 DKK
EBOG
(0)
Mellem akterne

Mere om Virginia Wolf

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Virginia Wolf. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Wolfs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellem akterne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mellem akterne" udgivet af Gyldendals bogklubber

Bøger af Virginia Wolf

Virginia Wolf har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Virginia Wolf bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Wolf er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Virginia Wolfs "Mellem akterne"

Det er muligt at købe Virginia Wolfs "Mellem akterne" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Mellem akterne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Virginia Wolf "Mellem akterne"

Hos Bog & idé er "Mellem akterne" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendals bogklubber, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Virginia Wolf