Bog & idéVladimir Makanin

Bøger skrevet af Vladimir Makanin

Læs mere om Vladimir Makanin
1 produkter
1 produkter
Mandehullet
BOEGERTILSTAERKPRIS
MandehulletVladimir Makanin
127,46 DKK
Hæftet
(4)
Mandehullet

Mere om Vladimir Makanin

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Vladimir Makanin. Bogen hedder "Mandehullet". Den er udgivet af Basilisk på dansk. "Mandehullet" er desuden tilknyttet serien "Babelserien".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vladimir Makanins "Mandehullet"

"Mandehullet" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Makanins serie "Babelserien". Det er Basilisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Vladimir Makanin skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Vladimir Makanin