Bog & idéV.S. Naipaul

Bøger skrevet af V.S. Naipaul

Læs mere om V.S. Naipaul
0 produkter

Mere om V.S. Naipaul

Der findes en del bøger fra V.S. Naipaul til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Naipauls seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et hus til mr. Biswas" udgivet af Gyldendal - "Ved en krumning på floden" i serien "Bekkasin" udgivet af Gyldendal - "Et hus til mr. Biswas" udgivet af Gyldendal - "Ankomstens gåde" udgivet af Gyldendal - "Ved en krumning på floden" i serien "Bekkasin" udgivet af Gyldendal - "Ved en krumning på floden" i serien "Bekkasin" udgivet af Gyldendal - "Et halvt liv" udgivet af Gyldendal - "Ved en krumning på floden" i serien "Bekkasin" udgivet af Gyldendal

V.S. Naipauls bøger

V.S. Naipaul har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde V.S. Naipaul bøger i flere formater. V.S. Naipaul bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Et hus til mr. Biswas" af V.S. Naipaul

Det er muligt at købe V.S. Naipauls "Et hus til mr. Biswas" som lydbog. Med V.S. Naipauls "Et hus til mr. Biswas" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

V.S. Naipaul "Ved en krumning på floden"

"Ved en krumning på floden" er til salg som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Ved en krumning på floden" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Naipauls serie "Bekkasin". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
V.S. Naipaul