Bog & idéWalther Mosley

Bøger skrevet af Walther Mosley

Læs mere om Walther Mosley
1 produkter
1 produkter
New York mordene
STREAM
New York mordeneWalther Mosley
129,95 DKK
Lydbog
New York mordene

Mere om Walther Mosley

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Walther Mosley. Det er "New York mordene". Det er Lytteratur, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"New York mordene" af Walther Mosley

"New York mordene" er tilgængelig online som lydbog. Walther Mosleys "New York mordene" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Walther Mosley skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Walther Mosley