Bog & idéWashinton Irving

Bøger skrevet af Washinton Irving

Læs mere om Washinton Irving
2 produkter
2 produkter
The Legend of Sleepy Hollow
The Legend of Sleepy HollowWashinton Irving
39,95 DKK
EBOG
(1)
The Legend of Sleepy Hollow
The Legend of Sleepy Hollow
STREAM
The Legend of Sleepy HollowWashinton Irving
69,95 DKK
Lydbog
(1)
The Legend of Sleepy Hollow

Mere om Washinton Irving

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Washinton Irving. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Irving.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Legend of Sleepy Hollow" i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont - "The Legend of Sleepy Hollow" i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Washinton Irving

Washinton Irving har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Washinton Irving bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Irving er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Legend of Sleepy Hollow" af Washinton Irving

"The Legend of Sleepy Hollow" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan desuden altid have "The Legend of Sleepy Hollow" af Washinton Irving med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Svenska Ljud Classica". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"The Legend of Sleepy Hollow" af Washinton Irving

"The Legend of Sleepy Hollow" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "The Legend of Sleepy Hollow" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Svenska Ljud Classica". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Washinton Irving