Bog & idéWendy Lower

Bøger skrevet af Wendy Lower

Læs mere om Wendy Lower
1 produkter
1 produkter
Hitlers furier - kvinderne i det nazistiske folkemord
STREAM
Hitlers furier - kvinderne i det nazistiske folkemordWendy Lower
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Hitlers furier - kvinderne i det nazistiske folkemord

Mere om Wendy Lower

Wendy Lower har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Lower.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hitlers furier" udgivet af Gad - "Hitlers furier - kvinderne i det nazistiske folkemord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hitlers furier" udgivet af Gad

Mere om Wendy Lowers bøger

Du kan købe tre bøger af Wendy Lower her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Wendy Lower kan købes i flere formater. Lowers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Wendy Lowers "Hitlers furier"

Hos Bog & idé er "Hitlers furier" tilgængelig som ebog. "Hitlers furier" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.

"Hitlers furier - kvinderne i det nazistiske folkemord" af Wendy Lower

"Hitlers furier - kvinderne i det nazistiske folkemord" er tilgængelig online som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Hitlers furier - kvinderne i det nazistiske folkemord" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Wendy Lower