Bog & idéWenke Müller

Bøger skrevet af Wenke Müller

Læs mere om Wenke Müller
0 produkter

Mere om Wenke Müller

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Wenke Müller. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Müller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hyggestrik - Strikkede huer, tørklæder og vanter" udgivet af Legind - "Hyggestrik - Huer, tørklæder og vanter - Særudgave" udgivet af Legind

Bøger af Wenke Müller

Wenke Müller har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Müllers bøger fås blot som indbundet. Müllers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Legind.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hyggestrik - Strikkede huer, tørklæder og vanter" af Wenke Müller

"Hyggestrik - Strikkede huer, tørklæder og vanter" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind.

"Hyggestrik - Huer, tørklæder og vanter - Særudgave" af Wenke Müller

Det er muligt at købe Wenke Müllers "Hyggestrik - Huer, tørklæder og vanter - Særudgave" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Legind, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Wenke Müller