Bog & idéWerner Platzer

Bøger skrevet af Werner Platzer

Læs mere om Werner Platzer
1 produkter
1 produkter
Color Atlas of Human Anatomy vol. 1: Locomotor System
Color Atlas of Human Anatomy vol. 1: Locomotor SystemWerner Platzer
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Color Atlas of Human Anatomy vol. 1: Locomotor System

Mere om Werner Platzer

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Werner Platzer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Platzers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Color Atlas of Human Anatomy" udgivet af Thieme Medical Publishers - "Color Atlas of Human Anatomy vol. 1: Locomotor System" udgivet af Time Out Guides

Bøger af Werner Platzer

Werner Platzer har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Platzer som hæftet. Platzers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Color Atlas of Human Anatomy" af Werner Platzer

Hos Bog & idé er "Color Atlas of Human Anatomy" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Thieme Medical Publishers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Color Atlas of Human Anatomy vol. 1: Locomotor System" af Werner Platzer

Hos Bog & idé er "Color Atlas of Human Anatomy vol. 1: Locomotor System" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Time Out Guides, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Werner Platzer