Bog & idéYoko Tawada

Bøger skrevet af Yoko Tawada

Læs mere om Yoko Tawada
5 produkter
5 produkter
Hvor Europa begynder & En gæst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvor Europa begynder & En gæstYoko Tawada
149,36 DKK
Paperback
(3)
Hvor Europa begynder & En gæst
Udsendingen
STREAM
UdsendingenYoko Tawada
89,95 DKK
Lydbog
(9)
Udsendingen
Udsendingen
UdsendingenYoko Tawada
199,95 DKK
Hæftet
(8)
Udsendingen
Looking Writing Reading Looking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking
Udsendingen
UdsendingenYoko Tawada
89,95 DKK
EBOG
(8)
Udsendingen

Mere om Yoko Tawada

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Yoko Tawada. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Tawada.
Bøgerne fra Yoko Tawada tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Udsendingen" udgivet af Grif - "Udsendingen" udgivet af Forlaget Grif - "Udsendingen" udgivet af Grif - "Brudgommen var en hund" udgivet af Forlaget Korridor - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "En isbjørns erindringer" udgivet af Grif - "En isbjørns erindringer" udgivet af Grif - "En isbjørns erindringer" udgivet af Grif

Yoko Tawadas bøger

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Yoko Tawada hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Tawadas bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Tawada er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Udsendingen" af Yoko Tawada

Det er muligt at købe Yoko Tawadas "Udsendingen" som lydbog. Du kan desuden altid have "Udsendingen" af Yoko Tawada med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Grif, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Yoko Tawada "Udsendingen"

"Udsendingen" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Grif.
Detaljer
Fulde navn:
Yoko Tawada