Bæredygtig skolestart

Bæredygtig skolestart
Faber-Castell producerer med træ fra egne, bæredygtige plantager, der også anvendes til dyrereservater. Flere af Faber-Castells produkter er patenterede for god ergonomi og skrivekomfort. Bæredygtighed, skrivekomfort og ergonomi forenes i høj kvalitet.
Satch og ergobag står for stil, kvalitet, ergonomi og funktionalitet men også for bæredygtighed. Til skoletaskerne anvendes 100 % genanvendeligt materiale fra PET flasker. Flaskerne bliver smeltet og trukket til lange fibertråde, som anvendes til vævning af det solide taskestof, som derefter printes i moderne og tidssvarende farver og designs. Satch og ergobag tager ansvar for miljøet, så plastik genanvendes og vore naturlige ressourcer skånes. 

Skoletaske af højeste kvalitet fra Ergobag

En prisvindende skoletaske, som kan justeres til enhver højde mellem 100 og  150 cm. 

Fremstillet af 100 % genbrugsflasker

Penalhuset indeholder blyanter, farveblyanter, lineal og viskelæder

Skoletaske til de større børn fra Ergobag

Skoletasken kan justeres til enhver højde mellem 140 cm og 180 cm.

Fremstillet af 100 % genbrugsflasker

Boxpenal fra Satch indeholder vinkelmåler . Der er ekstra meget plads til blyanter, limstift, saks og alt det andet, der er vigtigt for skoledagen. 

Faber-Castell

Faber-Castell har 13.000 hektar plantager, som absorberer mere CO2, end virksomheden samlet set udleder. Dette gør Faber-Castell helt CO2-neutrale. Egne bæredygtige plantager anvendes til reservater for truede dyrearter.