Bog & idé

Persondata og datasikkerhed

Hører ind under:
Datasikkerhed
23 produkter
23 produkter
Databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven
Databeskyttelsesforordningen og databeskyttelseslovenKristian Korfits Nielsen & Anders Lotterup
1699,95 DKK
Hardback
(0)
Databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven
Kompendium i Persondataret og Persondataforordningen
Kompendium i Persondataret og PersondataforordningenBurcu Ayse Balci
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Persondataret og Persondataforordningen
De skjulte algoritmer
De skjulte algoritmerKlavs Birkholm & Niels Frølich (red.)
299,95 DKK
Hæftet
(2)
De skjulte algoritmer
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?Klaus Høyer
49,95 DKK
Hæftet
(1)
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?
Overvågningskapitalismens tidsalder
Overvågningskapitalismens tidsalderShoshana Zuboff
399,95 DKK
Indbundet
(3)
Overvågningskapitalismens tidsalder
Persondatarettens dilemmaer
Persondatarettens dilemmaerPeter Blume
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Persondatarettens dilemmaer
Permanent Record
Permanent RecordEdward Snowden
149,95 DKK
Paperback
(0)
Permanent Record
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?Klaus Høyer
31,95 DKK
EBOG
(1)
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?
Det man måler er man selv
Det man måler er man selvAnders Høeg Nissen
43,95 DKK
e-bog
(1)
Det man måler er man selv
Personen i persondataretten
Personen i persondatarettenPeter Blume
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Personen i persondataretten
Persondatarettens kilder og metode
Persondatarettens kilder og metodePeter Blume
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Persondatarettens kilder og metode
Digital totalitarisme
Digital totalitarismeMads Vestergaard
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Digital totalitarisme
Moderne Idéer: Hvem skal bruge sundhedsdata - og til hvad?
Moderne Idéer: Hvem skal bruge sundhedsdata - og til hvad?Klaus Høyer
91,95 DKK
Lydbog
(1)
Moderne Idéer: Hvem skal bruge sundhedsdata - og til hvad?
Den nye persondatarets aktører
Den nye persondatarets aktørerPeter Blume
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Den nye persondatarets aktører
Hello World: How to be Human in the Age of the Machine
Hello World: How to be Human in the Age of the MachineHannah Fry
169,95 DKK
Paperback
(0)
Hello World: How to be Human in the Age of the Machine
Persondata og forskning
Persondata og forskningKent Kristensen
749,95 DKK
Hæftet
(0)
Persondata og forskning
Digital totalitarisme
Digital totalitarismeMads Vestergaard
143,95 DKK
EBOG
(3)
Digital totalitarisme
Databeskyttelse i arbejdsretten
Databeskyttelse i arbejdsrettenLine Budtz PEdersen og Peer Schaumburg-Müller
849,95 DKK
HARDBACK
(0)
Databeskyttelse i arbejdsretten
Bogen om password
Bogen om passwordJohn Madum
89,95 DKK
Paperback
(0)
Bogen om password
Databeskyttelse i arbejdsretten
Databeskyttelse i arbejdsrettenLine Budzt Pedersen
747,95 DKK
EBOG
(0)
Databeskyttelse i arbejdsretten
Tor Anonymity Network 101
Tor Anonymity Network 101Steven Gates
148,95 DKK
EBOG
(0)
Tor Anonymity Network 101
Sandhedsministeriet
SandhedsministerietCamilla Mehlsen
149,95 DKK
EBOG
(4)
Sandhedsministeriet
Databeskyttelsesret
DatabeskyttelsesretPeter Blume
873,95 DKK
EBOG
(0)
Databeskyttelsesret