Bog & idé

Quiltning, patchwork og applikation

Hører ind under:
Håndarbejde og stoffer
6 produkter
6 produkter
Moderne broderi på strik og tøj
Moderne broderi på strik og tøjWarunee Bolstad
279,95 DKK
Hardback
(0)
Moderne broderi på strik og tøj
Patchwork
PatchworkRikke Mørk
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Patchwork
Patchworktæpper og den amerikanske borgerkrig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Patchworktæpper og den amerikanske borgerkrigFilippa Gårdbo og Jette Schiøth
239,96 DKK
Indbundet
(0)
Patchworktæpper og den amerikanske borgerkrig
Og julen varer lige til påske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Og julen varer lige til påskeLisbeth Nørbach
199,96 DKK
Hæftet
(0)
Og julen varer lige til påske
Mal med din symaskine
Mal med din symaskineBibi Larsen
119,00 DKK
EBOG
(0)
Mal med din symaskine
Patchwork til babyhygge
Patchwork til babyhyggeHelene Gravenhorst
159,95 DKK
EBOG
(0)
Patchwork til babyhygge

Patchwork er en teknik, hvor man syr stofrester og andet beklædning sammen til noget større. Dette kan f.eks. være tæpper eller duge. Før i tiden brugte man mest gamle stofrester til at danne nye ting, men i dag bruger man lige så ofte nye stoffer.
Disse sammensyede stoflapper varierer typisk i forskellige størrelser og former, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen.

Patchwork er især populært i Japan og USA, men er også blevet rigtig populært i Danmark.
Det er både muligt at sy patchwork på maskine og i hånden, der er dog forskel på, hvad enten man bruger den ene eller den anden metode, og derfor er det en god idé, at have sat sig ind i de forskellige metoder på forhånd således, at der ikke opstår fejl i processen.

Man kan ved hjælp af patchwork skabe noget helt unikt og sammensætte det man laver på præcis den måde man ønsker i de farvenuancer der passer den individuelle, da der er et utal af smukke mønsterkombinationer og derudover kan man bruge hvilken som helst stofrest i forskellige farver.

Patchwork bøger

Der udkommer løbende danske bøger om quiltning og patchwork, som enten omhandler en bestemt teknik eller mønster til et bestemt slags tæppe eller lignende.

Hvad enten du er nybegynder eller erfaren indenfor patchwork, kan du i denne kategori finde bøger, der kan hjælpe dig på vej til at få skabt noget helt unikt. Når man først er inde i teknikken, er det nemt at sy flot patchwork.

Oftest afslutter man patchwork ved at quilte det, derfor indeholder flere af bøgerne i denne kategori også metoder til, hvordan du bærer dig ad med denne teknik, så du i sidste ende står med et flot resultat, du kan være stolt af.