Bøger til 7. klasse

I 7. klasse er dit barn blevet en habil læser og du bør kigge efter bøger med Lix 35 - 40. Vi har lavet en guide til Lix og Let, som du finder på dette link

After - mødet

Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer. Mødet er første bog ud af bøger i serien om Tessa og Hardins kærlighedshistorie med alle dens op og nedture. Bogen egner sig godt til unge i alderen 15 år og op. 

Mørke møder

Spændende, romantisk og creepy historie om Emma, hvis nye hjem viser sig at have en dramatisk historie. 13-årige Emma skal flytte. Det er ikke med hendes gode vilje, men forældrene vil "starte forfra" og har kastet deres håb og penge efter et gammelt drengehjem, som de nu vil lave til Bed & Breakfast. Ude midt i ingenting, i en død zone uden wi-fi. Emma er i krise, men hurtigt overskygges hendes egne problemer af mystiske hændelser i det store, gamle hus. Mørke Møder er første bind i den paranormale trilogi, Drengehjemmet. Egner sig godt til børn fra 11 år og op.

Bøger til børn i 7. klasse

Rigtig god læsning til børn fra 13 år og op

Five Feet Apart

Will og Stella bliver hovedkulds forelskede i hinanden, der er bare en lille forhindring … de skal altid holde mindst to meters afstand imellem sig. Men kan man elske en, man aldrig må røre? Stella Grant er altid i kontrol, også selvom hendes ukontrollable lunger har sendt hende ind og ud af hospitalet, så længe hun kan huske. Will er alt det, Stella skal holde sig på lang afstand af. Den eneste måde, de begge kan overleve, er ved at holde sig fra hinanden. Men pludselig føles to meters afstand ikke som en sikkerhed. Det føles som en straf. 

Darkest Minds

En mystisk sygdom dræber 98 procent af alle børnene i USA, og de resterende 2 procent viser sig at have udviklet en form for overnaturlige evner, som ingen helt ved, hvad indebærer, og de placeres derfor i forskellige aflukkede faciliteter.16-årige Ruby undslipper med nød og næppe en af regeringens mest brutale testlejre og slutter sig til en gruppe andre teenagere på flugt fra systemet. Darkest Minds - Ond vilje er første bind i trilogien Darkest Minds og er bogen bag filmen af samme navn. De næste bind i serien hedder Mørke minder og I eftergløden.

Flere bøger til 7. klasse

Romaner til udskolingen

Find den rette bog til barnet i 7. klasse - download - lyt eller læs