Bøger om kærester

Bøger om kærester

Sjove historier om den første kæreste. Bøgerne er gode, søde og sjove historier egnede til børn 5 - 8 år. 

Bøger om kærester

De sødeste fortællinger om det første kys, kærlighed og alt det der følger med. Perfekt læsning for 8 - 12 årige børn.

Bøger om kærester 12+

Medrivende historier og serier om den første forelskelse.

Bøger om kærester 12+ fortsat

Bestil NU og få GRATIS levering og RETUR i mere end 125 Bog & idé butikker

Bøger om kærester

Perfekt læsning for unge i alderen 13 år og opefter. 

Bøger om kærester fortsat

Bestil NU og få GRATIS levering og RETUR i mere end 125 Bog & idé butikker

Bøger om kærester

Flere bøger om kærester og forelskelse for unge.

Bøger om kærester

Hvordan er det nu lige med kærester? Hvornår ved man, at man er kærester? Hvornår ved man i det hele taget, at man er forelsket? Mange af disse spørgsmål er meget typiske for børn og unge at stille og for nogle er svarene også forskelligt. Og tit afhænger det også af, hvor gammel man er.

Når man som barn er forelsket, gør man sit bedste for at vise sig fra sin bedste side. Man gør mere ud af sit udseende. Man finder sin pæneste bluse og som pige, tager man måske lidt make-up for at gøre sig mere bemærket. Man bliver mere interesseret i det han eller hun taler om, man griner måske mere af deres jokes og måske kærtegner man deres hånd eller arm, når man er alene sammen. Det er også typisk den første forelskelse og kæreste, man husker bedst senere i livet og som regel også den, der følelsesmæssigt har største påvirkning på en. Dette gælder både selve forelskelsen, men gælder især også, når man måske går fra hinanden.

Har du, eller har du haft din første forelskelse eller kæreste? Har du mærket suset i maven, når du ser ham eller hende, du kan lide? Har du haft svært ved at vide, hvordan du skal tilgå dit ”crush”, eller hvordan du skal opføre dig? Hvordan med det første kys? Hvornår går man fra at holde i hånd til at kysse? Eller er du bare nysgerrig og vil du gerne vide mere om kærester og forhold? Er du begyndt at se på din ven eller veninde gennem mange år på en helt ny måde?

Bøger om kærester er et godt udgangspunkt for dig, der ønsker at vide mere om den første forelskelse, første kæreste, kæresteforhold eller lignende. På denne side har vi et stort udvalg af bøger om kærester til både store og små. Vi har alt fra små sjove historier om kærester til spændende og medrivende serier til pigen eller drengen, der elsker kærestefortællinger.

Til pigen mellem 8 og 12 år, der ønsker en mere virkelighedsnær bog om kærester, ville Kærester af Pernille Sloth Lindhardt være en god bog at læse, da den berører den tvivl og de spørgsmål piger tit stiller, når de har deres første kæreste som fx. hvordan man ved, man kysser godt? Og hvordan ved man, at det er den rigtige kæreste, man har fundet? Derudover bliver Mille, som er hovedpersonen, rodet ud i en masse pigefnidder, udstillet af sine venner og har svært ved at vide hvem hun kan stole på.