Bog & idéBøger

MARTHA prisen 2015

Populært forfatterpar vinder læsernes bogpris

MARTHA2015

MARTHA prisen

Læs alt om Øbro og Tornbjerg

Vinder af MARTHA prisen 2015

Forfatterparret Øbro og Tornbjerg fra Politikens Forlag modtager Martha Prisen 2015. Prisen uddeles af Bog & idé, og gives til læsernes yndlingsforfatter. Forfatterparret Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg blev i dag overrasket på Politikens Forlag med nyheden om, at de vinder Martha Prisen 2015. Martha Prisen uddeles i år for 27. gang og er læsernes egen pris. Prisen uddeles af Bog & idé og gives til den forfatter, som modtager flest stemmer fra de besøgende i Bog & idés butikker, på bog-ide.dk samt på Bog & idés Facebook-side.

- Det er snart et år siden, at Øbro og Tornbjerg udgav ’Det norske job’, der er forfatterparrets seneste bog i serien med psykologen og profileringseksperten Katrine Wraa. Serien har ikke alene taget anmelderne med storm, den er også ekstremt populær blandt læserne – det er dagens pris et meget synligt bevis på, siger Anders Dahl Iversen, kædechef i Bog & idé, der overrakte prisen til forfatterparret.

Boghandlerne glæder sig til næste bog

Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg debuterede med ’Skrig under vand’ i 2010, som de blandt andet vandt Politikens krimikonkurrence med. Herefter har de udgivet ’Djævelens ansigt’ i 2012, ’Evas sidste nat’ i 2013 og senest ’Det norske job’ i 2014. Alle på Politikens Forlag.
- Der er ingen tvivl om, at vores 98 boghandlere i hele landet glæder sig meget til at få Øbro og Tornbjergs næste bog i rækken på hylderne. Salget af danske krimier går forrygende, så med overrækkelsen af Martha Prisen har vi også mulighed for at sige tak for et godt år, siger Anders Dahl Iversen.

Læs alt om det succesfulde ægtepar her

Bøger fra samme forfatter

Køb nu med gratis levering i butik
Djævlens ansigt
Djævlens ansigtØbro & Tornbjerg
129,95 DKK
Paperback
(2)
Djævlens ansigt
Skrig under vand
Skrig under vandØbro & Tornbjerg
149,95 DKK
HARDBACK
(1)
Skrig under vand
Evas sidste nat
Evas sidste natØbro & Tornbjerg
129,95 DKK
Paperback
(0)
Evas sidste nat
De ustraffede
De ustraffedeØbro & Tornbjerg
249,95 DKK
Indbundet
(18)
De ustraffede
Det norske job
Det norske jobØbro & Tornbjerg
149,95 DKK
Indbundet
(1)
Det norske job
Trappen
TrappenØbro & Tornbjerg
11,95 DKK
e-bog
(0)
Trappen
Tunnellen
TunnellenØbro & Tornbjerg
11,95 DKK
e-bog
(1)
Tunnellen

MARTHA prisen

2013 - Læs her

MARTHA prisen

2014 - Læs her

MARTHA prisen

2016 - Læs her