Bog & idéBøger

Vinder af MARTHA prisen 2016

Krimiforfatteren Michael Katz Krefeld får et synligt bevis på sin popularitet blandt læserne. 

MARTHA2016

Vinder 2016

Læs alt om Michael Katz Krefeld her

Vinder af MARTHA prisen 2016

Han er allerede bestseller-forfatter og har udgivet sine bøger i 20 lande. Michael Katz Krefeld modtager Martha Prisen 2016, der er læsernes egen bogpris. Michael Katz Krefeld vinder Martha Prisen 2016 i et stærkt felt af nominerede forfattere som Jesper Stein, Morten Pape, Kim Leine, Ida Jessen, Julie Hastrup, Steffen Jacobsen og Anne-Cathrine Riebnitzsky. 
"Jeg er så overrasket og helt boblende glad. Det er en skøn fornemmelse at have skabt en hovedperson og et univers, som læserne har taget til sig", siger Michael Katz Krefeld med henvisning til privatdetektiven Ravn, som er omdrejningspunkt i forfatterens tre seneste bøger; AFSPORET, SAVNET og SEKTEN.

Michael Katz Krefeld indskriver sig i fint selskab

Det er 28. gang, at Bog & idé uddeler Martha Prisen, og Michael Katz Krefeld indskriver sig i selskab med tidligere modtagere af prisen såsom Leif Davidsen, Bjarne Reuter, Lise Nørgaard, Sara Blædel og Jussi Adler-Olsen. Og det er fuldt fortjent, at Michael Katz Krefeld vinder prisen, siger Charlotte Thyberg, bogindkøber i Bog & idé. "Det er meget, meget fortjent. Ud over at bøgerne er fremragende, formår Michael at have en fantastisk kontakt med sine læsere og boghandlerne", siger hun.

Bestseller i 20 lande

Michael Katz Krefeld er født i 1966 og debuterede med romanen ’Før stormen’. Siden fulgte PANS HEMMELIGHED, PROTOKOLLEN og SORT SNE FALDER, der vandt Harald Mogensen prisen for ’Årets bedste danske krimi 2012’. Senest har Michael Katz Krefeld udgivet bestsellerserien om privatdetektiven Ravn med henholdsvis bøgerne AFSPORET, SAVNET, SEKTEN og senest PAGTEN. Bøgerne udgives i 20 lande, og Michael Katz Krefeld har planer om at skrive 10 bind i alt. 

Bøger fra samme forfatter

Protokollen.
ProtokollenMichael Katz Krefeld
79,95 DKK
EBOG
(51)
Protokollen
Sort sne falder
Sort sne falderMichael Katz Krefeld
79,95 DKK
EBOG
(39)
Sort sne falder
Før stormen
Før stormenMichael Katz Krefeld
79,95 DKK
EBOG
(58)
Før stormen
Pans hemmelighed
Pans hemmelighedMichael Katz Krefeld
79,95 DKK
EBOG
(60)
Pans hemmelighed

MARTHA prisen

2013 - Læs her

MARTHA prisen

2014 - Læs her

MARTHA prisen 

2015 - Læs her