Bog & idéBøgerGolf

Golf

5 produkter
5 produkter
Golf
GolfJohn Kreiner
99,95 DKK
Paperback
(0)
Golf
Spillet mellem ørerne.
Spillet mellem ørerne.Lisbeth Bender
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Spillet mellem ørerne.
GOLF - en introduktion
GOLF - en introduktionMorten Buckhøj
299,95 DKK
Paperback
(0)
GOLF - en introduktion
Golf på farten
Golf på fartenRasmus Movin Østergaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Golf på farten
Golf fitness
Golf fitnessMarina Aagaard
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Golf fitness

Golf

Drømmer du om St. Andrews og ser frem til den næste major? Når dagene bliver lange og du længes efter den næste golfsession med vennerne, kan du finde trøst i vores udvalg af bøger om alting inden for golf. Utallige historier og anekdoter inden for golfverdenen, råd til at udnytte sit fulde potentiale, og opslagsværker som beskriver alverdens bedste baner, er bare nogle af de spændende emner vi kan tilbyde.

Bøger om golf

Golf er et spil som er part fysisk udfoldelse og part mental styrke, lær at mestre the inner game og bliv bedre til at styre dit sind og tanker, så du kan forbedre dit spil og øge din glæde ved golf endnu mere. Er du ny indenfor golfsporten, kan du finde mange golf bøger som giver dig de tips og tricks du har brug for til at komme i gang med golf. Du kan også læse om nogen af de helt store golfstjernes vej til toppen, og hvordan de mener de har opnået deres succes. Er du øvet inden for sporten, kan det være rart at læse andres erfaringer og hvordan de har håndteret sporten.

Find inspiration til din næste bog om golf her på siden. Skal du bruge en bog om golf til gave og er i tvivl om hvilen du skal vælge, er du altid velkommen til at kigge ned i din lokale Bog & idé butik, hvor personalet står klar med råd og vejledning så du kommer derfra med den rigtige bog.