Beady og Hama

Beady perler

Analog og digital leg

Opleve de velkendte HAMA perler blive magiske. Beady er en kombination af den analoge leg og en digital app. 

Download design

På den gratis app, som hedder Beady, kan du finde mønstre til download. Der tilføjes løbende nye designs. 

Intuitivt og enkelt

Pladerne lægges ovenpå en tablet eller mobil. De små pigge på pladen lyser, der hvor perlerne i den korrekte farve skal placeres. 

Analog og digital leg

Oplev de velkendte Hama perler blive magiske. Beady er en kombination af den analoge leg og en digital app. 

Download design

På den gratis app kan du finde gratis mønstre til download. Der tilføjes løbende nye Beady designs. 

Intuitivt og enkelt

Pladerne lægges ovenpå en tablet eller mobil. De små pigge på pladen lyser, der hvor perlerne i den korrekte farve skal placeres. 

Brug mobil eller tablet

Beady perlepladerne kan klikkes sammen for store motiver. Pelepladerne har skridsikker bund og ligger godt på dit device. 

Perler i farvesystem

Beady indeholder 36 udvalgte farver fra Hama. Det unikke ikonsystem gør det nemt at vide, hvilken farve, du skal anvende på pladen.

Brug mobil eller tablet

Beady perlepladerne klikkes sammen og placeres ovenpå din tablet eller mobilen. Du kan skabe store motiver med flere plader. 

Enkelt og lærerigt

Pelepladerne har skridsikker bund og ligger godt på dit device. Appen viser dig vejen med dine Beady designs, som lyser op. 

Perler i farvesystem

Beady indeholder 36 udvalgte farver fra Hama. Det unikke ikonsystem gør det nemt at vide, hvilken farve, du skal anvende på pladen.

Beady perlekunst

Beady præsenterer en helt ny måde at lege med dine Hama perler på. Her har du mulighed for at kombinere kreativ perleleg med digital skærmtid. Du kombinerer dit perlemønster med en app fra Beady, så selv et avanceret mønster bliver til strygbar perlekunst. Er du vild med at lave perleplader, kan du tage legen til et nyt niveau med et Beady sæt. Du skal anvende din tablet eller smartphone sammen med Beady og installere den unikke Beady app, for at få adgang til hundredevis af designs, og for at kunne anvende det særlige system udviklet af Beady.

Fleksible perleplader til store mønstre

Et Beady sæt indeholder skridsikre perleplader, som kan klikkes sammen for store, høje eller skæve perledesigns. Forestil dig, at du skal lave en brachiosaurus med en lang hale og hals i perler, hvor du har brug for fleksibilitet i begge ender. Beady perlepladerne kan sættes sammen præcis, som du har brug for til dit mønster. Du kan tilkøbe flere Beady perleplader til dit sæt.

Beady ikoner


Dit Beady sæt indeholder et ikonsystem, der hjælper dig til sortering af dine Hama perler i de forskellige farver og gør det nemt at genkende farverne på perlepladen. Når du placerer dine Beady perleplader ovenpå dit device, vil piggene på pladen lyse op. Anvender du f.eks. Appelsin orange Hama perler #04, er det ikonet med appelsinen, der lyser på pladen. På denne måde er du sikret, at dine Hama perler placeres præcist og du kan nemt skabe store, avancerede designs uden hjælp.

Beady tilbehør

For at fjerne dit færdige og strøgede mønster fra Beady perlepladen, anvender du den særlige Beady perleskraber, som løsner dit kunstværk fra perlepladen uden at ødelægge dit mesterværk. De større Beady sæt inkluderer 2 perlebakker, hver med 18 rum, hvor hvert rum har en farve og et særligt ikon. Der er plads til 500 perler i hvert rum i din Beady perlebakke.

Sjov fotoleg med Beady

Med Beady kan du lave dine egne fotos om til perlekunst. Tag et billede af dig selv, anvend appen til redigering af farverne i fotoet og skab unik fotokunst ved at følge farveanvisningen fra de lysende pigge på din Beady perleplade.