Bog & idéAnette Eklund Hansen

Bøger skrevet af Anette Eklund Hansen

Læs mere om Anette Eklund Hansen
2 produkter
2 produkter
Pædagogprofessionens historie og aktualitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogprofessionens historie og aktualitetJens Erik Kristensen m.fl.
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogprofessionens historie og aktualitet
Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000Lars K. Christensen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000

Mere om Anette Eklund Hansen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Anette Eklund Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Eklund Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000" udgivet af Saga - "Skolebørn i arbejde" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år - "Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000 " i serien "SFAHs skriftserie." udgivet af Selskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie

Mere om Anette Eklund Hansens bøger

Du kan bestille tre bøger af Anette Eklund Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Anette Eklund Hansen kan købes i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Eklund Hansen udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000" af Anette Eklund Hansen

Det er muligt at købe Anette Eklund Hansens "Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anette Eklund Hansen "Skolebørn i arbejde"

"Skolebørn i arbejde" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Eklund Hansens serie "Vild med Viden". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Eklund Hansen