Bog & idéAnita Dietz

Bøger skrevet af Anita Dietz

Læs mere om Anita Dietz
2 produkter
2 produkter
Tang
TangAnita Dietz
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Tang
Tang
TangAnita Dietz
139,95 DKK
e-bog
(1)
Tang

Mere om Anita Dietz

Anita Dietz har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Dietz' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tang" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tang" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tang" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rimelig rå" udgivet af Indblik

Mere om Anita Dietz' bøger

Anita Dietz har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Anita Dietz bøger i forskellige formater. Dietz' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tang" af Anita Dietz

Hos Bog & idé er "Tang" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Tang" af Anita Dietz

Hos Bog & idé er "Tang" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Tang" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Anita Dietz