Bog & idéAseem Kinra

Bøger skrevet af Aseem Kinra

Læs mere om Aseem Kinra
1 produkter
1 produkter
Managing the Global Supply Chain
Managing the Global Supply ChainTage Skjøtt-Larsen
729,95 DKK
Hæftet
(0)
Managing the Global Supply Chain

Mere om Aseem Kinra

Der er bare én bog af Aseem Kinra tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Managing the Global Supply Chain". Det er CBS Press, der har udgivet den på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aseem Kinras "Managing the Global Supply Chain"

Hos Bog & idé er "Managing the Global Supply Chain" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er CBS Press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Kinra, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Aseem Kinra