Bog & idéBirgitte Holm Sørensen

Bøger skrevet af Birgitte Holm Sørensen

Læs mere om Birgitte Holm Sørensen
6 produkter
6 produkter
Digitalt dansk
Digitalt danskNina Bonderup Dohn
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Digitalt dansk
Digital produktion
Digital produktionBirgitte Holm Sørensen
319,95 DKK
EBOG
(1)
Digital produktion
Didaktisk design, digitale læreprocesser
Didaktisk design, digitale læreprocesserKarin Twedell Levinsen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Didaktisk design, digitale læreprocesser
Den hybride skole
Den hybride skoleKarin Tweddel
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Den hybride skole
Skole 2.0
Skole 2.0Lone Audon
189,95 DKK
EBOG
(0)
Skole 2.0
Didaktisk design, digitale læreprocesser
Didaktisk design, digitale læreprocesserKarin Twedell Levinsen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Didaktisk design, digitale læreprocesser

Mere om Birgitte Holm Sørensen

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger fra Birgitte Holm Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Holm Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "It-didaktisk design" udgivet af Frydenlund - "Børn i en digital kultur" udgivet af HansReitzels - "Digital produktion" udgivet af Dafolo A/S - "Den hybride skole" udgivet af Klim - "Digital produktion" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Chat" udgivet af HansReitzels - "Det hele kører parallelt" udgivet af HansReitzels - "Børn i en digital kultur" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Børn på nettet" udgivet af HansReitzels - "Didaktisk design, digitale læreprocesser" i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Digitalt dansk" udgivet af Gyldendal - "Skole 2.0" i serien "Didaktiske bidrag" udgivet af Forlaget Klim - "Projektarbejde fra begyndertrinnet" i serien "Udviklingsprogrammer" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Det æstetiske i et dannelsesperspektiv" i serien "Udviklingsprogrammer" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole

Bøger af Birgitte Holm Sørensen

Der er 14 tilgængelige udgivelser af Birgitte Holm Sørensen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Holm Sørensens bøger kommer i samtlige formater. Holm Sørensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"It-didaktisk design" af Birgitte Holm Sørensen

"It-didaktisk design" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Holm Sørensen "Børn i en digital kultur"

Hos Bog & idé er "Børn i en digital kultur" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Holm Sørensen