Bog & idéBo von Eyben og Helle Isager

Bøger skrevet af Bo von Eyben og Helle Isager

Læs mere om Bo von Eyben og Helle Isager
0 produkter

Mere om Bo von Eyben og Helle Isager

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Bo von Eyben og Helle Isager. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Isager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i erstatningsret" udgivet af Djøf Forlag - "Lærebog i erstatningsret" udgivet af DJØF - "Lærebog i erstatningsret" udgivet af Djøf Forlag

Bøger skrevet af Bo von Eyben og Helle Isager

Du kan købe tre bøger af Bo von Eyben og Helle Isager her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Isager kommer kun som hæftet. Bøgerne af Isager er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lærebog i erstatningsret" af Bo von Eyben og Helle Isager

Hos Bog & idé er "Lærebog i erstatningsret" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Bo von Eyben og Helle Isager "Lærebog i erstatningsret"

"Lærebog i erstatningsret" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo von Eyben og Helle Isager