Bog & idéBrian O'Doherty

Bøger skrevet af Brian O'Doherty

1 produkter
1 produkter
I den hvide kube
I den hvide kubeBrian O'Doherty
199,95 DKK
Hæftet
(0)
I den hvide kube

Mere om Brian O'Doherty

Du kan kun finde en enkelt bog af Brian O'Doherty her hos Bog & idé. Det er "I den hvide kube". Det er Politisk Revy, der har udgivet den på dansk. "I den hvide kube" er desuden en del af serien "Rævens sorte bibliotek".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I den hvide kube" af Brian O'Doherty

"I den hvide kube" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Rævens sorte bibliotek". Det er Politisk Revy, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra O'Doherty, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Brian O'Doherty