Bog & idéCarl Robinson

Bøger skrevet af Carl Robinson

Læs mere om Carl Robinson
1 produkter
1 produkter
Mongolia
MongoliaCarl Robinson
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Mongolia

Mere om Carl Robinson

Carl Robinson har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Mongolia". Den er publiceret af Odyssey Travel Guides på engelsk. "Mongolia" er desuden en del af serien "Odyssey Guides".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Carl Robinsons "Mongolia"

Det er muligt at købe Carl Robinsons "Mongolia" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Robinsons serie "Odyssey Guides". Det er Odyssey Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Carl Robinson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Robinson