Bog & idéChristel Seyfarth

Bøger skrevet af Christel Seyfarth

Læs mere om Christel Seyfarth
1 produkter
1 produkter
Fanøstrik
FanøstrikChristel Seyfarth
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Fanøstrik

Mere om Christel Seyfarth

Hvis du mangler en bog skrevet af Christel Seyfarth, tilbyder vi et bredt sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Seyfarths udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig mul.
- "Fanøstrik" udgivet af Klematis - "Fanøstrik" udgivet af Klematis

Bøger af Christel Seyfarth

Du kan købe to bøger af Christel Seyfarth her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Seyfarth fås kun som indbundet. Seyfarths bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Klematis.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fanøstrik" af Christel Seyfarth

"Fanøstrik" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Klematis, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul.

Christel Seyfarth "Fanøstrik"

Det er muligt at købe Christel Seyfarths "Fanøstrik" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på mul og er publiceret af Klematis.
Detaljer
Fulde navn:
Christel Seyfarth