Bog & idéChristel Tajo-Hjenner

Bøger skrevet af Christel Tajo-Hjenner

Læs mere om Christel Tajo-Hjenner
1 produkter
1 produkter
Human Rights
Human RightsTine Junge Nielsen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Human Rights

Mere om Christel Tajo-Hjenner

Christel Tajo-Hjenner har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Tajo-Hjenner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Human Rights - Teacher Resources" i serien "Close-up" udgivet af Gyldendal - "Human Rights" i serien "Close-up" udgivet af Gyldendal

Bøger af Christel Tajo-Hjenner

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Christel Tajo-Hjenner hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Tajo-Hjenners bøger fås i samtlige formater. Tajo-Hjenners bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christel Tajo-Hjenners "Human Rights - Teacher Resources"

"Human Rights - Teacher Resources" er tilgængelig online som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Tajo-Hjenner, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af serien "Close-up". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Christel Tajo-Hjenner "Human Rights"

"Human Rights" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Close-up". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christel Tajo-Hjenner