Bog & idéClayton Christensen

Bøger skrevet af Clayton Christensen

Læs mere om Clayton Christensen
1 produkter
1 produkter
Jobs-to-be-done
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jobs-to-be-doneKaren Dillon og David S. Duncan
332,96 DKK
Paperback
(0)
Jobs-to-be-done

Mere om Clayton Christensen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Clayton Christensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Christensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jobs-to-be-done " udgivet af Dafolo A/S - "Jobs-to-be-done" udgivet af Dafolo

Bøger af Clayton Christensen

Clayton Christensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Christensens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Clayton Christensens "Jobs-to-be-done "

"Jobs-to-be-done " kan købes online som ebog. "Jobs-to-be-done " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Jobs-to-be-done" af Clayton Christensen

Det er muligt at købe Clayton Christensens "Jobs-to-be-done" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Clayton Christensen