Bog & idéDan Feld-Jakobsen

Bøger skrevet af Dan Feld-Jakobsen

Læs mere om Dan Feld-Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Kalkulation
KalkulationDan Feld-Jakobsen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Kalkulation

Mere om Dan Feld-Jakobsen

Der findes flere forskellige bøger af Dan Feld-Jakobsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Feld-Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iværksætteri og innovation" i serien "Grund- og områdefag¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Kalkulation" udgivet af Praxis Forlag A/S

Bøger skrevet af Dan Feld-Jakobsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Dan Feld-Jakobsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Feld-Jakobsen kommer kun som hæftet. Bøgerne af Feld-Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Praxis Forlag A/S.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Iværksætteri og innovation" af Dan Feld-Jakobsen

"Iværksætteri og innovation" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Grund- og områdefag¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.

Dan Feld-Jakobsen "Kalkulation"

Hos Bog & idé er "Kalkulation" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Praxis Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Feld-Jakobsen