Bog & idéDavid Hiley & Thomas Riis (red.)

Bøger skrevet af David Hiley & Thomas Riis (red.)

Læs mere om David Hiley & Thomas Riis (red.)
1 produkter
1 produkter
Of Chronicles  and Kings
Of Chronicles and KingsJohn Bergsagel
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Of Chronicles and Kings

Mere om David Hiley & Thomas Riis (red.)

David Hiley & Thomas Riis (red.) har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Of chronicles and kings". Det er Royal Library¤Museum Tusculanum, der har publiceret den på engelsk. "Of chronicles and kings" er desuden en del af serien "Danish Humanist Texts and Studies".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

David Hiley & Thomas Riis (red.)s "Of chronicles and kings"

Hos Bog & idé er "Of chronicles and kings" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Danish Humanist Texts and Studies". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Royal Library¤Museum Tusculanum.

Endnu en af David Hiley & Thomas Riis (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
David Hiley & Thomas Riis (red.)