Bog & idéEa Suzanna Akasha

Bøger skrevet af Ea Suzanna Akasha

Læs mere om Ea Suzanna Akasha
1 produkter
1 produkter
Spænd ahh! - med psykomotorisk terapi
STREAM
Spænd ahh! - med psykomotorisk terapiEa Suzanna Akasha
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Spænd ahh! - med psykomotorisk terapi

Mere om Ea Suzanna Akasha

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Ea Suzanna Akasha. Det er "Spænd ahh! - med psykomotorisk terapi". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Spænd ahh! - med psykomotorisk terapi" af Ea Suzanna Akasha

Det er muligt at købe Ea Suzanna Akashas "Spænd ahh! - med psykomotorisk terapi" som lydbog. Ea Suzanna Akashas "Spænd ahh! - med psykomotorisk terapi" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Akasha, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ea Suzanna Akasha