Bog & idéHans Jørgen Knudsen

Bøger skrevet af Hans Jørgen Knudsen

Læs mere om Hans Jørgen Knudsen
1 produkter
1 produkter
Ind i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i praksisClaus Bo Jørgensen
314,96 DKK
(0)
Ind i praksis

Mere om Hans Jørgen Knudsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Hans Jørgen Knudsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Knudsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i praksis" udgivet af Akademisk Forlag - "Ind i praksis" udgivet af Praxis - "Strategisk kompetenceudvikling " i serien "Temahæfte" udgivet af Undervisningsministeriet, Uddannelsesstyrelsen - "Abildgaard" udgivet af Green¤Foreningen Knuden

Bøger af Hans Jørgen Knudsen

Der er fire tilgængelige bøger af Hans Jørgen Knudsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Hans Jørgen Knudsen bøger i forskellige formater. Hans Jørgen Knudsen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ind i praksis" af Hans Jørgen Knudsen

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Hans Jørgen Knudsen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Ind i praksis" af Hans Jørgen Knudsen

Det er muligt at købe Hans Jørgen Knudsens "Ind i praksis" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Praxis, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Jørgen Knudsen