Bog & idéHans Kristian Jørgensen

Bøger skrevet af Hans Kristian Jørgensen

Læs mere om Hans Kristian Jørgensen
2 produkter
2 produkter
I halvskygge
I halvskyggeHans Kristian Jørgensen
179,95 DKK
e-bog
(0)
I halvskygge
Lange spor
Lange sporHans Kristian Jørgensen
139,95 DKK
e-bog
(0)
Lange spor

Mere om Hans Kristian Jørgensen

Hans Kristian Jørgensen har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jørgensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lange spor" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Lange spor" udgivet af mellemgaard - "I halvskygge" udgivet af mellemgaard - "I halvskygge" udgivet af mellemgaard

Mere om Hans Kristian Jørgensens bøger

Du kan bestille fire bøger af Hans Kristian Jørgensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Jørgensens bøger fås i forskellige formater. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Kristian Jørgensens "Lange spor"

"Lange spor" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Hans Kristian Jørgensen "Lange spor"

Det er muligt at købe Hans Kristian Jørgensens "Lange spor" som e-bog. Hvis du køber "Lange spor" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Kristian Jørgensen