Bog & idéHelga Borgbjerg Hansen

Bøger skrevet af Helga Borgbjerg Hansen

Læs mere om Helga Borgbjerg Hansen
2 produkter
2 produkter
Specialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialpædagogik - en grundbogAnne Vibeke Fleischer
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Specialpædagogik - en grundbog
Specialdidaktik i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialdidaktik i teori og praksisMarianne Juul Glud
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Specialdidaktik i teori og praksis

Mere om Helga Borgbjerg Hansen

Der findes en del bøger fra Helga Borgbjerg Hansen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Specialdidaktik i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Specialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Helga Borgbjerg Hansen

Du kan bestille to bøger af Helga Borgbjerg Hansen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Helga Borgbjerg Hansen kan købes i et udvalg af formater. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Specialdidaktik i teori og praksis" af Helga Borgbjerg Hansen

Det er muligt at købe Helga Borgbjerg Hansens "Specialdidaktik i teori og praksis" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Specialpædagogik - en grundbog" af Helga Borgbjerg Hansen

Hos Bog & idé er "Specialpædagogik - en grundbog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helga Borgbjerg Hansen