Bog & idéJacob Christensen

Bøger skrevet af Jacob Christensen

Læs mere om Jacob Christensen
4 produkter
4 produkter
Kommunal økonomisk styring
Kommunal økonomisk styringClaus-Arne Hansen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunal økonomisk styring
Røverhistorier
BOEGERTILSTAERKPRIS
RøverhistorierIben Danielsen
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Røverhistorier
It i skolen under coronapandemien
It i skolen under coronapandemienJacob Christensen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
It i skolen under coronapandemien
Skolen under coronapandemien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skolen under coronapandemien
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Skolen under coronapandemien

Mere om Jacob Christensen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Jacob Christensen. På listen nedenfor har du de seneste af Christensens bøger.
Bøgerne fra Jacob Christensen findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "It i skolen under coronapandemien" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af HansReitzels - "K.K. Steincke" udgivet af Christian Ejlers - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af Gyldendal - "De gode MADoplevelser" udgivet af Socialfoodclub - "Det er tilladt at gætte!" udgivet af Poul Kristensen - "Arbejdspapir. Dansk forvaltningshistorie - socialforvaltningen 1814-1950" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Den gamle " udgivet af Brage - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af Gyldendal - "Socialpolitiske strategier 1945-1972" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag

Bøger af Jacob Christensen

Der er ti tilgængelige bøger af Jacob Christensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Christensens bøger fås i forskellige formater. Christensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"It i skolen under coronapandemien" af Jacob Christensen

Hos Bog & idé er "It i skolen under coronapandemien" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Kommunal økonomisk styring" af Jacob Christensen

"Kommunal økonomisk styring" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Christensen