Bog & idéJakob Nielsen

Bøger skrevet af Jakob Nielsen

3 produkter
3 produkter
Køkkenbrygning
KøkkenbrygningJakob Nielsen & Mikael Zetterberg
249,95 DKK
Hardback
(0)
Køkkenbrygning
Helle for magten
STREAM
Helle for magtenJakob Nielsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Helle for magten
Journalisten der snød Gestapo
STREAM
Journalisten der snød GestapoJakob Nielsen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Journalisten der snød Gestapo

Mere om Jakob Nielsen

Hvis du mangler en bog af Jakob Nielsen, tilbyder vi et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Godt webdesign" udgivet af Ingeniøren|Bøger - "I krig for Information" udgivet af Informations Forlag - "Køkkenbrygning" udgivet af Turbine - "Godt webdesign" udgivet af IDG - "Outze i krig" udgivet af Information - "Journalisten der snød Gestapo" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Helle for magten" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Journalisten der snød Gestapo" udgivet af Information

Jakob Nielsens bøger

Jakob Nielsen har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Jakob Nielsen bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Nielsens "Godt webdesign"

"Godt webdesign" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ingeniøren|Bøger, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"I krig for Information" af Jakob Nielsen

"I krig for Information" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Nielsen