Bog & idéJens Kistrup

Bøger skrevet af Jens Kistrup

Læs mere om Jens Kistrup
6 produkter
6 produkter
Teatret
TeatretJens Kistrup
69,95 DKK
EBOG
(0)
Teatret
Forvirringens tid
Forvirringens tidJens Kistrup
69,95 DKK
EBOG
(0)
Forvirringens tid
Vi gjorde aldrig oprør
Vi gjorde aldrig oprørJens Kistrup
69,95 DKK
EBOG
(0)
Vi gjorde aldrig oprør
Kistrups teater
Kistrups teaterJens Kistrup
69,95 DKK
EBOG
(0)
Kistrups teater
Jens Kistrup med det hele
Jens Kistrup med det heleJens Kistrup
99,95 DKK
EBOG
(0)
Jens Kistrup med det hele
Teatrets omrids
Teatrets omridsJens Kistrup
69,95 DKK
EBOG
(0)
Teatrets omrids

Mere om Jens Kistrup

Jens Kistrup har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kistrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teatret" udgivet af SAGA Egmont - "Vi gjorde aldrig oprør" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Teatrets omrids" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kistrups teater" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jens Kistrup med det hele" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forvirringens tid" udgivet af Saga - "Forvirringens tid" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Teatrets fortællinger" i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger af Jens Kistrup

Jens Kistrup har otte bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Jens Kistrup bøger i flere forskellige formater. Kistrup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Kistrups "Teatret"

Det er muligt at købe Jens Kistrups "Teatret" som ebog. Med "Teatret" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jens Kistrup "Vi gjorde aldrig oprør"

Hos Bog & idé er "Vi gjorde aldrig oprør" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Vi gjorde aldrig oprør" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kistrup