Bog & idéJens Lassen

Bøger skrevet af Jens Lassen

Læs mere om Jens Lassen
3 produkter
3 produkter
Salg af rådgivning og serviceydelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Salg af rådgivning og serviceydelserJens Lassen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Salg af rådgivning og serviceydelser
Supply chain management og marketing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Supply chain management og marketingJens Lassen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Supply chain management og marketing
Supply Chain Management and Marketing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Supply Chain Management and MarketingJens Lassen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Supply Chain Management and Marketing

Mere om Jens Lassen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Jens Lassen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Salg af rådgivning og serviceydelser" udgivet af Gyldendal - "Supply Chain Management and Marketing" udgivet af Gyldendal - "Supply chain management og marketing" udgivet af Gyldendal - "Eksportsalg" udgivet af Gyldendal

Jens Lassens bøger

Du kan købe fire bøger af Jens Lassen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Lassen som hæftet. Lassens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Lassens "Salg af rådgivning og serviceydelser"

"Salg af rådgivning og serviceydelser" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Supply Chain Management and Marketing" af Jens Lassen

Hos Bog & idé er "Supply Chain Management and Marketing" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Lassen