Bog & idéJørgen Lykkegård

Bøger skrevet af Jørgen Lykkegård

Læs mere om Jørgen Lykkegård
1 produkter
1 produkter
Handelsagentloven
HandelsagentlovenJørgen Lykkegård
989,95 DKK
Hardback
Handelsagentloven

Mere om Jørgen Lykkegård

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger fra Jørgen Lykkegård. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lykkegård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Handelsagentloven" udgivet af Djøf Forlag - "Handelsagentloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Handelsagentloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Handelsagentloven med kommentarer" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Jørgen Lykkegård

Der er fire tilgængelige udgivelser af Jørgen Lykkegård hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Jørgen Lykkegård bøger i udvalgte formater. Lykkegårds bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Lykkegårds "Handelsagentloven"

Det er muligt at købe Jørgen Lykkegårds "Handelsagentloven" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Jørgen Lykkegård "Handelsagentloven"

Hos Bog & idé er "Handelsagentloven" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Lykkegård, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Lykkegård