Bog & idéJørn Wulff Helge

Bøger skrevet af Jørn Wulff Helge

Læs mere om Jørn Wulff Helge
2 produkter
2 produkter
Idrættens træningslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Idrættens træningslæreJørn Wulff Helge
629,96 DKK
Indbundet
(0)
Idrættens træningslære
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Jørn Wulff Helge

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger skrevet af Jørn Wulff Helge. På listen nedenfor ser du de seneste af Helges bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af - - "Idrættens træningslære" udgivet af Gyldendal - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal - "Sport, sundhed og identitet" i serien "Sport & sundhed" udgivet af Frydenlund - "Idrættens træningslære" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jørn Wulff Helge

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Jørn Wulff Helge hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Jørn Wulff Helge bøger i flere forskellige formater. Jørn Wulff Helge bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørn Wulff Helges "Menneskets ernæring"

"Menneskets ernæring" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.

Jørn Wulff Helge "Idrættens træningslære"

"Idrættens træningslære" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Wulff Helge