Bog & idéJohn E. Kuada

Bøger skrevet af John E. Kuada

Læs mere om John E. Kuada
1 produkter
1 produkter
Projektskrivningsguiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
ProjektskrivningsguidenJohn E. Kuada
59,46 DKK
Paperback
(0)
Projektskrivningsguiden

Mere om John E. Kuada

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger af John E. Kuada. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder E. Kuadas nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra John E. Kuada kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Managerial behaviour in Ghana and Kenya" udgivet af Aalborg University Press - "Research methodology" udgivet af Samfundslitteratur - "Projektskrivningsguiden" udgivet af Samfundslitteratur - "Projektskrivningsguiden" udgivet af Samfundslitteratur - "Research methodology" udgivet af Samfundslitteratur - "Skab god kemi med dine kunder" i serien "ExCITe-serien" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger skrevet af John E. Kuada

Der er seks tilgængelige udgivelser af John E. Kuada hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra John E. Kuada fås i udvalgte formater. E. Kuada har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Managerial behaviour in Ghana and Kenya" af John E. Kuada

"Managerial behaviour in Ghana and Kenya" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Aalborg University Press, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Research methodology" af John E. Kuada

Det er muligt at købe John E. Kuadas "Research methodology" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Research methodology" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
John E. Kuada