Bog & idéKaren Dionne

Bøger skrevet af Karen Dionne

Læs mere om Karen Dionne
4 produkter
4 produkter
Dyndkongens datter
STREAM
Dyndkongens datterKaren Dionne
139,95 DKK
Lydbog
(28)
Dyndkongens datter
Den onde søster
STREAM
Den onde søsterKaren Dionne
139,95 DKK
Lydbog
(50)
Den onde søster
Den onde søster
Den onde søsterKaren Dionne
139,95 DKK
EBOG
(13)
Den onde søster
Dyndkongens datter
Dyndkongens datterKaren Dionne
99,95 DKK
e-bog
(28)
Dyndkongens datter

Mere om Karen Dionne

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Karen Dionne. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Dionnes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den onde søster" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den onde søster" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den onde søster" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dyndkongens datter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den onde søster" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dyndkongens datter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dyndkongens datter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dyndkongens datter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dyndkongens datter" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Karen Dionnes bøger

Du kan finde ni bøger af Karen Dionne her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Karen Dionne kommer i samtlige formater. Bøgerne af Dionne er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karen Dionnes "Den onde søster"

Hos Bog & idé er "Den onde søster" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Karen Dionne "Den onde søster"

Hos Bog & idé er "Den onde søster" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Den onde søster" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Dionne