Bog & idéKarenlene Ravn

Bøger skrevet af Karenlene Ravn

Læs mere om Karenlene Ravn
1 produkter
1 produkter
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon

Mere om Karenlene Ravn

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af Karenlene Ravn. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ravn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Ansvar i sygepleje" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal

Mere om Karenlene Ravns bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Karenlene Ravn hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Karenlene Ravn kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Ravn er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygeplejeleksikon" af Karenlene Ravn

"Sygeplejeleksikon" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Karenlene Ravn "Ansvar i sygepleje"

Det er muligt at købe Karenlene Ravns "Ansvar i sygepleje" som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Ansvar i sygepleje" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Karenlene Ravn