Bog & idéKarin Sloth

Bøger skrevet af Karin Sloth

Læs mere om Karin Sloth
3 produkter
3 produkter
Strategisk kommunikation i en ustyrlig tid
Strategisk kommunikation i en ustyrlig tidMarianne Leth Jørnø og Karin Sloth
279,95 DKK
Paperback
(0)
Strategisk kommunikation i en ustyrlig tid
Mål dine resultater
Mål dine resultaterKarin Sloth
219,95 DKK
EBOG
(0)
Mål dine resultater
Mål dine resultater
Mål dine resultaterKarin Sloth
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Mål dine resultater

Mere om Karin Sloth

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Karin Sloth. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sloth.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mål dine resultater" udgivet af Samfundslitteratur - "Strategisk kommunikation i en ustyrlig tid" udgivet af Samfundslitteratur - "Mål dine resultater" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Karin Sloth

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Karin Sloth hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Karin Sloth kan købes i flere forskellige formater. Sloths bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mål dine resultater" af Karin Sloth

Hos Bog & idé er "Mål dine resultater" tilgængelig som ebog. Med "Mål dine resultater" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Strategisk kommunikation i en ustyrlig tid" af Karin Sloth

Det er muligt at købe Karin Sloths "Strategisk kommunikation i en ustyrlig tid" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Sloth