Bog & idéKasper Nørgaard Thomsen

Bøger skrevet af Kasper Nørgaard Thomsen

Læs mere om Kasper Nørgaard Thomsen
2 produkter
2 produkter
Pod peste Elba
Pod peste ElbaKasper Nørgaard Thomsen
199,95 DKK
Hæftet
Pod peste Elba
Bonny von Bøjden
Bonny von BøjdenKasper Nørgaard Thomsen
39,95 DKK
EBOG
Bonny von Bøjden

Mere om Kasper Nørgaard Thomsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Kasper Nørgaard Thomsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Thomsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pod peste Elba" udgivet af Antipyrine - "Bonny von Bøjden" i serien "Moderne hjemstavnsnoveller" udgivet af Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se - "La Guerre Civile" udgivet af OVO - "Termostatens nat" udgivet af After Hand

Kasper Nørgaard Thomsens bøger

Du kan finde fire bøger af Kasper Nørgaard Thomsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Kasper Nørgaard Thomsen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pod peste Elba" af Kasper Nørgaard Thomsen

"Pod peste Elba" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Antipyrine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Bonny von Bøjden" af Kasper Nørgaard Thomsen

Hos Bog & idé er "Bonny von Bøjden" tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Bonny von Bøjden" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Thomsens serie "Moderne hjemstavnsnoveller". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Nørgaard Thomsen