Bog & idéMaren Wernecke

Bøger skrevet af Maren Wernecke

2 produkter
2 produkter
Christentum & Islam - was ist das?- BOX
Christentum & Islam - was ist das?- BOXMaren Wernecke
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Christentum & Islam - was ist das?- BOX
Der Islam - was ist das?
Der Islam - was ist das?Maren Wernecke
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Islam - was ist das?

Mere om Maren Wernecke

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Maren Wernecke. Bogen har titlen "Der Islam - was ist das?". Den er udgivet af SAGA Egmont på tysk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Maren Werneckes "Der Islam - was ist das?"

"Der Islam - was ist das?" er tilgængelig online som lydbog. Med Maren Werneckes "Der Islam - was ist das?" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Maren Wernecke fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maren Wernecke