Bog & idéMargherita Oggero

Bøger skrevet af Margherita Oggero

Læs mere om Margherita Oggero
2 produkter
2 produkter
Schön, blond, reich und tot - Kriminalroman
Schön, blond, reich und tot - KriminalromanMargherita Oggero
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Schön, blond, reich und tot - Kriminalroman
Der Duft von Erde und Zitronen
Der Duft von Erde und ZitronenMargherita Oggero
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Duft von Erde und Zitronen

Mere om Margherita Oggero

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Margherita Oggero. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Oggero.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Der Duft von Erde und Zitronen" udgivet af SAGA Egmont - "Schön, blond, reich und tot - Kriminalroman" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Margherita Oggero

Der er to tilgængelige udgivelser af Margherita Oggero hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Oggero kommer bare som lydbog. Oggeros bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Der Duft von Erde und Zitronen" af Margherita Oggero

"Der Duft von Erde und Zitronen" er tilgængelig som lydbog. Margherita Oggeros "Der Duft von Erde und Zitronen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Schön, blond, reich und tot - Kriminalroman" af Margherita Oggero

Hos Bog & idé er "Schön, blond, reich und tot - Kriminalroman" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Schön, blond, reich und tot - Kriminalroman" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Margherita Oggero