Bog & idéMichael Bager

Bøger skrevet af Michael Bager

1 produkter
1 produkter
Projekter i praksis
Projekter i praksisMichael Bager
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Projekter i praksis

Mere om Michael Bager

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Michael Bager. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Projekter i praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Projekter i praksis" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Michael Bager

Du kan bestille to bøger af Michael Bager her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Michael Bager bøger i samtlige formater. Bøgerne af Bager er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Samfundslitteratur.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Bagers "Projekter i praksis"

Det er muligt at købe Michael Bagers "Projekter i praksis" som e-bog. "Projekter i praksis" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Projekter i praksis" af Michael Bager

Det er muligt at købe Michael Bagers "Projekter i praksis" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Bager