Bog & idéMichelle Garcia Winner og Linda K. Murphy

Bøger skrevet af Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphy

Læs mere om Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphy
2 produkter
2 produkter
Social tænkning og mig 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social tænkning og mig 2Linda K. Murphy og Michelle Garcia Winner
224,96 DKK
Hæftet
(2)
Social tænkning og mig 2
Social tænkning og mig 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social tænkning og mig 1Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphy
224,96 DKK
Hæftet
(2)
Social tænkning og mig 1

Mere om Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphy

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphy. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Murphy.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social tænkning og mig 2" udgivet af Forlaget Pressto - "Social tænkning og mig 1" udgivet af Pressto

Bøger af Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphy

Du kan bestille to bøger af Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphy her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Murphy som hæftet. Murphys bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Social tænkning og mig 2" af Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphy

Det er muligt at købe Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphys "Social tænkning og mig 2" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pressto.

Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphy "Social tænkning og mig 1"

"Social tænkning og mig 1" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Pressto, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michelle Garcia Winner og Linda K. Murphy