Bog & idéNiels Nørgaard Kristensen

Bøger skrevet af Niels Nørgaard Kristensen

Læs mere om Niels Nørgaard Kristensen
2 produkter
2 produkter
Billeder af magten
Billeder af magtenNiels Nørgaard Kristensen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Billeder af magten
Kunder i politikken
Kunder i politikkenSanne Lund Clement
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kunder i politikken

Mere om Niels Nørgaard Kristensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Niels Nørgaard Kristensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nørgaard Kristensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kunder i politikken" udgivet af Hovedland - "Marked, erhvervsliv og stat" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Billeder af magten " i serien "Magtudredningen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Niels Nørgaard Kristensens bøger

Du kan finde tre bøger af Niels Nørgaard Kristensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Nørgaard Kristensens bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Nørgaard Kristensen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kunder i politikken" af Niels Nørgaard Kristensen

Hos Bog & idé er "Kunder i politikken" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.

Niels Nørgaard Kristensen "Marked, erhvervsliv og stat"

Hos Bog & idé er "Marked, erhvervsliv og stat" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Nørgaard Kristensen